Reacties op PowerLine

Reactie leerkracht

 

We zijn intens en landurig met het project elektriciteit aan de slag geweest. Wij hebben een groep hoogbegaafde leerlingen en werken met het systeem top down leren.
Ik heb heel veel aan de box PowerLine gehad. Fantastisch zo mooi alles op nummer verpakt is. Omdat ik veel kijk naar de behoeften van de leerlingen, heb ik het boek niet van voor naar achter doorgewerkt, maar heb wel veel ondersteuning gehad aan het theoretische deel. Verscheidene proeven hebben we gedaan. Als afsluiting van het project zijn we naar Attero in Wijster geweest. 

Hartelijk dank voor deze mooie PowerLine box. We hebben er heel veel plezier van gehad. We zijn graag bereid, mocht er een nieuwe box komen, deze weer uit te proberen.

Mevr. van Midwoud.
Coördinator, Kwadraat PricoH, Afdeling voor hoogbegaafde leerlingen. HoogeveenReactie talentbegeleider

 

 “In de plusklas die ik begeleid op een basisschool hebben we gewerkt met het pakket PowerLine van Zoleerjemeer. Het pakket is compleet en erg praktisch voor begeleiders en kinderen. De kerndoelen zijn duidelijk omschreven. Op een creatieve manier wordt aan de doelstellingen gewerkt. Het lespakket heeft een goede opbouw wat betreft uitleg, het verwerken van deze uitleg in een vragenlijst en het samenwerken tijdens het uitvoeren van de proefjes. PowerLine is een uitdagend, informatief, duidelijk en inspirerend pakket! De kinderen werkten enthousiast tijdens alle onderdelen. Zelfs bij het opruimen deed iedereen mee terwijl ze, zie reacties hieronder, dit het minst leuke onderdeel van het pakket vonden. Ik kijk uit naar de volgende lespakketten van Zoleerjemeer!”

Mevr. Groeneveld, Talentbegeleider Joy4Talent

 


Reacties van de kinderen op het pakket PowerLine van Zoleerjemeer.

 

Karin, 9 jaar
“Ik vond het heel leuk, omdat je dingen samen kan doen. De testjes vind ik het leukste. Het opschrijven vond ik minder leuk.”

Jenny, 10 jaar
Ik vind het leuk om een experiment te doen met elektriciteit. Ik vond het niet leuk om alles op te ruimen.”

Brian, 7 jaar
“Alles Super Leuk, overleggen en de zaklamp.”

Charlene, 8 jaar
“Super leuk, alles, samenwerken met elektromotor.”

Ezra, 11 jaar                                                                                                                                                       
“Ik vond het leuk dat we veel deden, bezig waren en veel hebben geleerd. Ik weet nu meer van magnetisme, elektriciteit en van alles. Het nadeel is dat alles weer opgeruimd moest worden.”

Website Design By Vivid in Jacksonville, Florida